2021-08-12 07:51:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Több időt kellene szakítanod arra, hogy ápold a családi kapcsolataidat

Napi horoszkóp augusztus 12-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint gondolkodásodban mostanában hajlamos vagy anyagiasabbá válni. Ez pedig saját magadat, tüzes, lendületes lelkedet bántja leginkább. Pedig nagy dolog az: a mai világban megállni a saját lábadon. Legyél inkább büszke rá, ugyanakkor dédelgesd tovább az álmaidat is!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kicsit elvonulós hangulatban vagy. Szabadidődet most szívesebben töltöd az emberektől távol. A nagy társaság már-már megárt neked. Azt azért ne felejtsd el, hogy kedvesedtől nem lehetsz sokáig távol. És nem csak azért, mert te ragaszkodsz hozzá, hanem mert ő is igényli a törődésedet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Sok energiát, erőt kívánhat tőled az állandóság, a biztonság megteremtése. A Neptunusz az önbecsapás, illúziókergetés veszélyére figyelmeztet a munkában; jobb ilyenkor minimális terveket készíteni és csak apró lépésekkel haladni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nagy tervekkel vágsz neki valaminek, de lehet, hogy visszafordulásra késztet a sorsod, csillagaid. Nem baj, ez még nem kell, hogy teljesen eltérítsen a céljaidtól. Csupán más utakat kell keresned. Találhatsz jobbat is a mostaninál!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A bolygók megnövelik a körülötted legyeskedő ellenkező nembeliek számát, mégsem szabad feladnod régi kapcsolatodat. Főleg, mert a gondokat most ésszel meg tudjátok oldani, és szerelmesebb leszel mint valaha.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Családi gondjaidat most a Mars fényszöge kiélezheti. Egy baráti beszélgetés nagyon hasznos és kellemes, mi több ötletadó lehet életedben, de egy baráttal kötött üzlet már csak csalódást okozhat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az Uránusznak köszönhetően most nagyon nehezen viseled, ha azok, akik szeretnek téged, és akiket viszont szeretsz, megjegyzéseket fűznek a viselkedésedhez, vagy tetteidhez. Kedvesed sem kivétel ez alól, így egy vitára is számíthatsz ma.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Mostanában hajlamos vagy túl sötéten látni a dolgokat, ismerőseid minden negatívnak tűnő tettében, megnyilvánulásában ártó szándékot vélsz felfedezni. Tanuld meg meglátni a reménysugarakat is, csak úgy tudsz jól teljesíteni, így juthatsz előbbre. Ma rögtön adódik is egy helyzet, ami megtanít a bizalomra.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Igazságérzeted ezen a héten hatalmas, a munkahelyeden különösen, és nemcsak azt viseled nehezen, ha téged ér igazságtalanság, azt sem tudod elfogadni, ha valaki a környezetedben viselkedik gyalázatosan. Jó tanárként tapintatosan vissza is vezeted a tévelygőt a jó útra.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Összefuthatsz egy rég nem látott ismerősöddel. A találkozás nem múlik el nyomtalanul, a későbbiekben akár még sorsszerűnek is értékelheted. Új tapasztalattal, akár új szerelemmel szolgálhat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Több időt kellene szakítanod arra, hogy ápold a családi kapcsolataidat. Párod, akit nagyon elhanyagolsz, neheztelhet rád. Ha jogtalannak érzed is ezt, akkor is törődj vele! Mindketten meg fogtok könnyebbülni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Sohasem érdekeltek a hangzatos címek, de ha valamibe belekezdtél, azt mégsem ajánlatos abbahagyni. A Szaturnusz ugyan most különösen keservessé tehet minden tanulmányt, vagy külföldi tapasztalatszerzést, de a későbbi haszon és elismerés miatt ne add fel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: